01 september 2017

Een nieuw kindje!!

Na lange tijd mogen we weer zorg dragen voor een nieuw kindje; Jonathan!

Dit is Jonathan, hij is ongeveer 3 weken oud, maar morgen gaan we naar t ziekenhuis voor tests en hopelijk krijgen we dan meer info over de leeftijd. Hij is echt piepklein; 2.6 kilo.
Gisteravond rond 8 uur gevonden aan de straatkant in doeken gewikkeld, helemaal alleen en koud en hongerig. Hij heeft de eerste nacht bij een politieman en zijn vrouw geslapen en is vanavond rond 18.30 bij ons gebracht.
Morgen komt een foto in de krant en woensdag gaat onze sociaal werker Solomon naar de plaats terug om meer info te zoeken en zo hopelijk de familie op te sporen. Voorlopig blijft Jonathan lekker bij ons waar hij veilig is. 
De andere kinderen vinden het geweldig en willen allemaal al de fles geven en hem vasthouden, maar daar wachten we nog maar even mee.

 

Update:

Jonathan is nu 3 dagen bij ons en het gaat gelukkig echt goed met hem. De bloedonderzoeken waren goed, we moeten nog wel meer testen doen totdat hij 6 maanden oud is om alles uit te sluiten, maar tot zover alleen maar goed nieuws. Hij drinkt heel goed en ligt ook steeds vaker lekker met zijn oogjes open rond te kijken. Vandaag is de foto voor de krant gemaakt, zondag of maandag komt het erin. De eerste poging gisteren om meer informatie te krijgen over mogelijke familie heeft niks opgeleverd, dus ons kleine lieve ventje blijft lekker bij ons voor nu. Iedereen is al helemaal verliefd, dus Jonathan wordt al lekker verwend.


Laat een reactie achter