17 maart 2015

Bezoek vader Aaron

Vandaag kregen we bijzonder bezoek! De vader en broer van Aaron kwamen bij ons langs!

Vorige week zijn we op bezoek geweest bij de vader van Aaron, een man van 75 jaar oud. Dit proberen we een paar keer per jaar te doen. De vader van Aaron heeft destijds alles er aan gedaan om Aaron te redden. Hij kon alleen echt niet voor Aaron zorgen. Sindsdien gaan we regelmatig bij de vader op bezoek met Aaron, zodat hij toch zijn zoon op kan zien groeien.

Toen we vorige week op bezoek waren schrokken we erg van het nieuws dat we te horen kregen. De vader van Aaron was heel ernstig ziek geweest en was hier bijna aan overleden. Zijn wens was altijd om eens te zien waar Aaron nu opgroeit en dat was tot nu toe eigenlijk nog nooit mogelijk geweest. De familie is zo arm dat er geen geld is voor een taxi richting het kindercentrum.

We hebben hem na dit bezoek geld gegeven om bij ons op bezoek te kunnen komen. Op deze manier kunnen we zijn wens in vervulling laten gaan en weet hij waar zijn zoon opgroeit. Hij kan dan met eigen ogen zien dat hij gelukkig is en het goed heeft. 

Vandaag was het dan zover. Samen met een broer van Aaron kwam hij met een taxi aan. Aaron heeft  in totaal 3 broers. De oudste twee zijn helaas al in de criminaliteit beland, mede doordat er nooit geld was om naar school te gaan en de kinderen moesten helpen op het land. Deze broer is 10 jaar en mocht mee op bezoek. 

De vader heeft een schitterende dag gehad en vond het helemaal geweldig om Aaron in zijn veilige omgeving te zien. Zijn wens is in vervulling gegaan. Heel fijn dat we dit voor de man hebben kunnen doen. Het zal misschien de enige keer zijn geweest dat hij naar ons toe heeft kunnen komen, want zijn gezondheid gaat hard achteruit en hij is natuurlijk al op leeftijd.

Ook zijn we met de vader en broer nog langs de dokter geweest om ze even na te laten kijken. We hebben besloten de jongen op te nemen in ons 'outreach' programma. We sponsoren zijn schoolgeld, zodat hij hopelijk wel op het juiste pad blijft. Natuurlijk blijven we contact houden.

 


Reacties 4

Zeker Jenny Hazenberg, met Eric gaat het heel erg goed!

Home of Hope and Dreams

24-03-2015 om 13:04 uur

Wat fijn dat jullie hem dit cadeau nog hebben kunnen geven. Goed om te weten voor de vader van Aaron dat zijn zoon in super goede handen is en in een fijne omgeving groot mag worden!

Lammy

21-03-2015 om 15:58 uur

Wat een geruststelling voor Aaron's vader, goed om te zien dat jullie ook betrokken zijn bij de familie van de kinderen. Gaat het met Eric goed?

Jenny Hazenberg

20-03-2015 om 14:38 uur

Wat fijn dat de vader van Aaron dit mee mocht maken door toedoen van jullie hulp.

dinie

20-03-2015 om 09:03 uur

Laat een reactie achter